Snel, wendbaar, en veilig met Microsoft Azure

Om in de toekomst succesvol te zijn en te blijven, moeten organisaties flexibel, schaalbaar en innovatief zijn in hun dienstverlening en verdienmodellen. Microsoft Azure helpt hen daarbij, door snelle veranderingen in werk- en denkwijzen razendsnel te ondersteunen met technologie. Bekijk hoe andere organisaties het Microsoft Azure cloudplatform inzetten voor flexibiliteit, schaalbaarheid, wendbaarheid, slimme analyse en efficiënte werkomgevingen:

Sneller innoveren

Sneller nieuwe functionaliteit opleveren dan ooit te voren betekent sneller innoveren. U bedenkt welke nieuwe meerwaarde u uw klanten wilt bieden, en Azure maakt het mogelijk. Zoals u in het bovenstaande filmpje ziet maakt Azure slim gebruik van de mogelijkheden van de cloud. De klanten die aan het woord komen in het filmpje illustreren hoe zij bijvoorbeeld heel gemakkelijk extra cloud servers aan-, maar ook weer uitzetten wanneer nodig. Een heel praktisch voorbeeld van het gemak van Azure is de mogelijkheid om uitgebreide self-service portalen op te zetten voor uw klanten. En dat alles op basis van kant-en-klare bouwblokken, zonder grote investeringen in uw eigen infrastructuur.

Waarmee kan Azure uw organisatie versterken?

Uw mensen moeten gemakkelijk en veilig kunnen samenwerken en nieuwe ideeën moeten razendsnel uitgeprobeerd kunnen worden. U wilt inzicht in processen en data kunnen combineren, om ze te analyseren en de processen te verbeteren. De verschillende componenten van Microsoft Azure maken dit alles mogelijk. Met Microsoft Azure kunt u:

  • De productiviteit van uw medewerkers verhogen, en slimmere beslissingen nemen;
  • Uw bestaande on-premise infrastructuur uitbreiden en daarmee de effectiviteit van uw bestaande systemen maximaliseren;
  • Gebruik maken van een open en flexibel cloudplatform;
  • Schalen naar behoefte en betalen per minuut;
  • In de meest up-to-date beveiligde cloudomgeving ter wereld werken (volgens de Europese gegevensbeschermingsautoriteiten);
  • Mobiele Apps overal en altijd uitvoeren.

Neem contact op met onze cloud integration specialisten

U wilt een IT-infrastructuur die klaar is voor de toekomst? Wilt u de mogelijkheden en maximale toegevoegde waarde van de cloud niet onbenut laten? Neemt contact met ons op voor advies en haal de meeste waarde uit uw bestaande IT-infrastructuur.