Azure API  Management

Deze paper beschrijft de manier waarop integratie door middel van Azure API Management uw organisatie kan helpen om flexibeler en meer wendbaar te worden. Hoe kunt u een platform bouwen om op een nieuwe, innovatieve manier te communiceren met uw klanten en zakenpartners? Of nieuwe manieren ontdekken om bestaande on-premise services nog rendabeler te maken?

Wat hebben API Management oplossingen uw organisatie te bieden?

U leest het allemaal in deze whitepaper. En daarnaast geeft deze whitepaper antwoord op de volgende vragen:

  • Waarin verschillen API Management oplossingen van ESB’s zoals BizTalk?
  • Waarom kunnen we Azure API Management Solutions niet zien als een soort light-versie van een ESB?
  • Wat zijn verschillende scenario’s voor het combineren van API Management Solutions van Microsoft met een bestaande ESB?

De whitepaper is geschreven door Paul Baars, integratie consultant met 20 jaar ervaring in de IT, en gespecialiseerd in applicatie integratie en service oriëntatie. Paul focust zich in de whitepaper op de twee versies van API Management die beschikbaar zijn op het Microsoft platform. Hij behandelt daarbij de volgende kwesties:

  • Wanneer zou u Windows API Management Solutions moeten overwegen?
  • Hoe verhouden Nevatech Sentinet en Azure API Management zich tot elkaar in termen van prijs, functionaliteit, compatibiliteit met verschillende configuraties van ESB’s, veiligheid, et cetera?
  • Wanneer zou u moeten kiezen voor Azure API Management?

Wilt u deze inzichten niet missen? Download dan nu deze Microsoft Azure whitepaper gratis!