Dit bericht werd eerder gepubliceerd op motion10.com.

Het Azure Low Lands evenement is een initiatief van twee Microsoft MVP’s; Steef-Jan Wiggers en onze eigen Eldert Grootenboer. Als één van de grootste cloud providers is Microsoft stevig aan het investeren in PaaS-diensten, en Steef-Jan en Eldert zien als gevolg daarvan veel vraag naar meer informatie en inzichten in de PaaS-mogelijkheden in Azure.

Het doel van het event is dan ook om in twee tracks veel inspiratie en de laatste inzichten te delen, in sessies van bekende en energieke sprekers.

Tracks voor developers, IT-pro’s en architecten

Als bezoeker heeft u de gelegenheid om aan te sluiten bij sessies met de laatste ontwikkelingen, inzichten en roadmap rondom de Azure PaaS offerings. De sessies zijn gericht op developers, IT-pro’s en architecten. Sprekers zijn onder andere Dennis Mulder, Chief Architect Azure bij Microsoft Nederland, en Magnus Martensson, Founder/CEO van Loftysoft, Microsoft Regional Director en Microsoft Azure Most Valuable Professional.

Meer informatie en aanmelden

Het Azure Low Lands event vindt plaats op 25 januari, van 8:30 tot 17:30 bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Lees op de website van Azure Low Lands meer over de sprekers en het programma. Het aantal plaatsen is beperkt, bestel nu early birds ticket tegen een korting.

Direct aanmelden en kaarten bestellen voor Azure Low Lands.