Deze whitepaper vindt u terug in de kennisbank van www.motion10.com.

Motion10 CTO & Technical Lead Apps & Infra Gijs in ’t Veld biedt u in deze paper een cloud transitie roadmap, bestaande uit drie fasen: Experimenteren, Migreren, en Transformeren. Het zwaartepunt ligt voor dit document op de Migratiefase, waarin u als eerste stap uw hybride cloud architectuur vastlegt. Uw hybride cloud architectuur omvat de technische architectuur, IAM & Security, architectuur principes en requirements, en de benodigde IT-organisatie.

Uw hybride cloud architectuur als het technische en organisatorische fundament

Het opzetten van een hybride cloud architectuur, waarbij zowel de technische als organisatorische aspecten worden meegenomen, is cruciaal om een goed fundament te kunnen implementeren dat tegelijkertijd innovaties kan versnellen, business value levert, en goed beheersbaar is.

Systeemintegratie als sleutel en hefboom voor de cloud transitie

Het is onze visie dat systeemintegratie cruciaal is voor de cloud transitie. Integratie is de sleutel tot een hybride cloud architectuur en zal tevens een hefboom zijn om de cloud transitie te versnellen. Tegelijkertijd kan integratie helpen de transitie goed te structureren en beheersbaar te maken.

Meer weten over het gestructureerd, veilig en tegelijkertijd versneld inzetten van de cloud transitie van uw organisatie?